Waarom en hoe meedoen?

In elke fase kun je meedoen en meedenken. Ook thuis vanaf de bank, want we snappen dat je niet naar elke bijeenkomst kunt komen. Maar jouw mening telt! Met dit platform hebben wij de stap tot deelname verlaagd. Meedoen is gemakkelijk. Door alle ideeën te bundelen en digitaal vast te leggen, wordt jouw mening uiteindelijk meer waard!

 

 

Het heeft zin om mee te denken, omdat je er dan voor zorgt dat we niets over het hoofd zien. Het is geen referendum, maar wel een gesprek dat we langdurig voeren. Ook online.

Doordat er een mogelijkheid is om continue informatie te delen. Is er de mogelijkheid om 24/7 projectinformatie op te vragen en te ontvangen.

Het project is in het maatschappelijk belang waarbij we streven naar een zo prettig mogelijke leefomgeving. Door jouw mening te delen en met ons te werken aan oplossingen creëren wij die omgeving samen. Door mee te doen op dit platform blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit project. 

Projecten dienen een maatschappelijk belang. Het is belangrijk dat omwonende en belanghebbende al vanaf de start actief betrokken worden en dat het afwegingsproces binnen het project transparant is, zodat het gesprek met de omgeving ontstaat.
Samen onderzoeken, bedenken en uitwerken levert betere resultaten op zonder weerstand en met meer tevredenheid. Daarom zetten we in op het doorlopen van een transparant proces en co-creatie. 

Er zijn verschillende interactieve modules om het participatieproces te faciliteren. In elke fase van een project staat een andere vraage en modules centraal. Voorbeelden van verschillende manieren om te anticiperen en te co-creëren middels verschillende tools zijn: 1) informatie op een digitale kaart achterlaten, 2) stakeholders laten stemmen op ideeën, 3) ideeën op een digitale kaart tekenen, 4) achtergrondinformatie aanbieden of 5) andere technieken die aansluiten bij uw participatievraag. 

We willen een duurzame relatie met alle deelnemers onderhouden, daar hoort bij dat iedereen weet wie er aan het gesprek deelnemen. Maar soms kun je ook reageren zonder in te loggen.

Het is geen vereiste om je te registreren en deelnemen blijft vrijblijvend. Echter, wanneer je inlogt is er toegang tot meer informatie. Ook geeft een inlog jou de mogelijkheid om te reageren.

De interactieve tools werken alleen als je bent ingelogd.  

Ja, maar niet te veel. Voor sommige acties vragen we je om in te loggen, en we vragen je om fatsoenlijk te reageren. En persoonlijke vraagstukken beantwoorden we liever één-op-één.

Cookie-instellingen