TOP als online participatieplatform

Bent u op zoek naar een online participatieplatform? Met TOP kan dit. Het doel van TOP is continue participatie mogelijk maken in alle fases van een ontwikkeling of project. Het platform voorziet 24/7 in de vraag naar informatie over het project, laat aan de stakeholders zien in welke fase het project zich bevindt en nodig ze uit om te participeren. Hierdoor wordt een breder publiek betrokken, zien stakeholders de inbreng van elkaar en van het projectteam en wordt de voortgang en terugkoppeling transparant voor alle deelnemers. Door middel van TOP kan stakeholder management ook online worden georganiseerd.

Afhankelijk van de verwachte interactie kan het platform ingericht worden naar uw wensen. Er zijn verschillende interactieve modules om het participatieproces te faciliteren. Onze adviseurs geven u graag advies over welke module het best bij uw ontwikkeling past.

De rest van de website is ingericht als fictief project, zodat u een gevoel krijgt welke oplossingen TOP allemaal kan bieden. Naast de opties op deze site zijn er nog tal van mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in het gebruiken van TOP of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via: TOP@Arcadis.com.

Cookie-instellingen